Taas se vuosi vaihtuu. En tosiankaan tiedä,onnistuinko tänäkään vuonna toteuttamaan yhtäkään niistä tavoitteista ja haaveista,joita itselleni asetin. Ja silti minä mietin tälläkin hetkellä niitä samoja asioita, muutoksia jotka on pakko tehdä minun itseni vuoksi. Silti tiedän,että todennäköisesti mietin taas vuoden päästä samoja asioita.  Toivottavasti en. Tunnin päästä me ollaan matkalla serkkujen luokse, niin kuin joka vuosi.
 Uusivuosikin on muuttanut merkitystään vuosien varrella; ainoana muistona siitä kun olin pieni on se,kun katseltiin ikkusta raketteja tajuamatta vuoden vaihtumisesta tuon taivaallista. Ei saanut edes valvoa vuodenvaihtumiseen asti. Nyt raketit ammutaan ja tinat valetaan, mutta tajuaa myös sen,että vuodet vierivät vain eteenpäin ilman, että saan niihin mitään otetta.
Huomenna alkaa jo kauhea stressi koulusta,sekin alkaa jo maanantaina. Rytmi on ihan sekaisin, valvon pitkään,ja nukun myöhään. Loppuviikosta sentään jotain hyvää, mennään kaverin kanssa katsomaan Houkutusta, pitkään sitä elokuvaa on odotettu ja toivottavasti se on sen arvoinen. Edward on ihan ok, Bellakin menettelee,tosin olisin kyllä enemmän tykännyt enemmän yhdestä toisesta näyttelijästä,mutta ei voi mitään. Alicen näyttelijä ei ole yhtään sitä,mitä pitäisi.Ja lopuksi:
MITÄ ODOTAN VUODELTA 2009:
*Turkin matkaa
*Laskettelu reissua Rukalle
*Sitä,että vihdoin saisin itseäni niskasta kiinni,ja uskaltaisin päästää irti
*Että saisin uusia ystäviä
*Laikkaisin murehtimasta tulevaisuutta,eläisin hetkessä
*Sitä,että vuosi 2009 olisi paljon aurinkoisempi ja onnellisempi kuin 2008

Oikein hyvää uuttavuotta kaikille!